Disclaimer

Op het gebruik van deze website www.catchyourmoments.com zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Als je gebruik maakt van deze website, gaan we ervan uit dat je kennis hebt genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze hebt aanvaard.

Gebruik van informatie

Catch your moments streeft ervaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, staat Catch your moments niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Catch your moments aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen de Catch your moments en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail

Catch your moments garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Catch your moments te corresponderen, accepteer je dit risico.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Catch your moments heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Catch your moments aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van Catch your moments zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook worden verveelvuldigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat Catch your moments daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

Contact

Kun je wel wat inspiratie in je leven gebruiken? Neem contact met me op, dan bekijken we wat het beste bij je past.

Aankomende experiences

Special event!

Ga je mee naar Marbella??

Over Steffi

In mei 2019 pak ik voor de eerste keer mijn rugzak voor een pelgrimstocht naar Santiago de Compostella, alleen op weg in een analoge wereld. Een reis die het begin zou worden van een onvergetelijk avontuur en het einde van de zoektocht naar mijn missie in dit leven.

De puzzelstukjes passen ineens in elkaar en ik kreeg de bevestiging van wat ik al lang wist. Mijn passie is reizen, fotograferen en mensen helpen en inspireren. Met Catch Your Moments maak ik de vertaalslag van mijn ervaringen naar het dagelijkse leven.

Alles in het leven is timing en alles in het leven is tijdelijk. Waarom wachten op een wake up call om te beseffen hoe kostbaar onze tijd is? CYM is jouw wake up call. Met een inspirerend concept trigger ik jouw om je eigen weg te vinden en momenten te creëren die je leven voor altijd kunnen veranderen