Maak kennis met Steffi

Soms kom je in je leven op een kruispunt waarbij je niet weet wat je wil, waar je naartoe moet of hoe je er moet komen. Pak deze kans met beide handen aan om de juiste keuzes te maken en uitdagingen aan te gaan. Catch Your Moments is jouw gids om je hierin te begeleiden en het juiste pad te vinden.

Over Steffi

In mei 2019 pak ik voor de eerste keer mijn rugzak voor een pelgrimstocht naar Santiago de Compostella, alleen op weg in een analoge wereld. Een reis die het begin zou worden van een onvergetelijk avontuur en het einde van de zoektocht naar mijn missie in dit leven.

De puzzelstukjes passen ineens in elkaar en ik kreeg de bevestiging van wat ik al lang wist. Mijn passie is reizen, fotograferen en mensen helpen en inspireren. Met Catch Your Moments maak ik de vertaalslag van mijn ervaringen naar het dagelijkse leven.

Alles in het leven is timing en alles in het leven is tijdelijk. Waarom wachten op een wake up call om te beseffen hoe kostbaar onze tijd is? CYM is jouw wake up call. Met een inspirerend concept trigger ik jouw om je eigen weg te vinden en momenten te creëren die je leven voor altijd kunnen veranderen

Inspirator, wandelaar, avonturier, natuurliefhebber, levensgenieter

Het leven is te kort voor bullshit!
Wat er uiteindelijk écht toe doet in het leven, zijn de mensen om je heen en momenten die je leven verrijken en de legacy die jij achter wilt laten.

Het echte leven is buiten en niet binnen, de echte connectie met mensen maak je analoog en niet digitaal en je moet uit je routine durven stappen om te voelen dat je leeft.
Zo is Catch Your Moments ontstaan.

Ik wil geen spijt hebben van dingen die ik niet heb gedaan in het leven, en ik voel mij geroepen om mijn ervaringen met jullie te delen.
Iedereen gun ik een bewust gekozen pad in het leven en met de CYM kompas help ik je dit pad te vinden en je voor te bereiden op je eigen reis.

Catch Your Moments and Live Your Life!

Aankomende experiences

Special event!

Ga je mee naar Marbella??