Toe aan een wake up call?

Contact

Kun je wel wat inspiratie in je leven gebruiken? Neem contact met me op, dan bekijken we wat het beste bij je past.

Zij is de ondernemer die met een overvolle agenda tóch de tijd vindt om je soep te komen brengen als je corona hebt. Steffi heeft altijd aandacht voor de persoonlijke connectie. Ze is een ondernemer met een originele geest en een warm hart. De gesprekken die wij hebben leiden altijd tot nieuwe ideeën en inzichten. En dan schiet ze na ons gesprek achter mekaar zes appjes door, met allerlei linkjes en suggesties. Inspireren, verbinden en stappen zetten, dat is Steffi ten voeten uit. Met Catch Your Moments geeft ze daar met heel haar hart invulling aan.

Marjolein Diks

PresentatieDiva

Bij #startuplifting kom je alleen maar energieke en inspirerende mensen tegen. Dat is ook het motto ervan.
En als je Steffi tegenkomt is dat een exponent ervan: inspirerend en energiek. Zij is van CatchYourMoments.
Ik had dus een inspirerend en energiek gesprek met haar en de `puzzelstukjes` vielen als vanzelf op hun plek.

Rob Hannot

Catch Your Moments, wat een prachtige slogan en betekenis is dit. Het leven is te leuk om niet van iedere moment te genieten en Steffi geeft hieraan een mooie invulling met haar CYM-acties. Wat ik zo leuk vind aan de verschillende CYM-ervaringen die ik heb mogen meemaken is het totale pakket.
Een goede voorbereiding door Steffi, fijne en inspirerende locaties, gezelligheid, humor, het in de natuur bewegen en alle de gesprekken die er ontstaan met elkaar. De buiten- en binnenwereld komt in een inspirerende beweging en aan het einde van de dag voel ik me opgeladen en verfrist.
Een aanrader om mee te maken, ik kijk enorm uit naar de volgende tocht.

Susanna Nevalainen

NLP trainer, mBIT coach

Met Steffi gaan wandelen met handige tips voor fotograferen met je mobiel is heel gaaf! Geduld en humor staan op de voorgrond.

Maryline Dannenburg-Weijers

Aankomende experiences

Special event!

Ga je mee naar Marbella??

Over Steffi

In mei 2019 pak ik voor de eerste keer mijn rugzak voor een pelgrimstocht naar Santiago de Compostella, alleen op weg in een analoge wereld. Een reis die het begin zou worden van een onvergetelijk avontuur en het einde van de zoektocht naar mijn missie in dit leven.

De puzzelstukjes passen ineens in elkaar en ik kreeg de bevestiging van wat ik al lang wist. Mijn passie is reizen, fotograferen en mensen helpen en inspireren. Met Catch Your Moments maak ik de vertaalslag van mijn ervaringen naar het dagelijkse leven.

Alles in het leven is timing en alles in het leven is tijdelijk. Waarom wachten op een wake up call om te beseffen hoe kostbaar onze tijd is? CYM is jouw wake up call. Met een inspirerend concept trigger ik jouw om je eigen weg te vinden en momenten te creëren die je leven voor altijd kunnen veranderen